Verwarming

Pelletkachel plaatsen

Michael Loits is dé installateur van jouw pelletkachel in de ruime regio rond Leuven. Pelletkachels zijn de ideale manier om je woning duurzaam te verwarmen met houtpellets. Volledig CO2-neutraal en milieuvriendelijk! 

Van een inbouw pelletkachel tot een vrijstaande pelletkachel: we beschikken over tal van merken en designs met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Reken op onze vakkennis om je te adviseren over het juiste vermogen en de geschikte productkeuze. Met veel oog voor detail zorgen we voor een piekfijne plaatsing en een perfecte afwerking van je houtpelletkachel, zodat jij het hele jaar door kan genieten van een zalige warmte in huis. pelletkachel

Pelletketel aansluiten

Pelletketels van ÔkoFEN zijn een ecologisch, volwaardig alternatief voor gas- of mazoutketels. Indien nodig zorgt Michael Loits voor een feilloze aansluiting met je huidige centrale verwarmingsinstallatie.

Toekomstgerichte verwarmingssystemen richten zich nu reeds op zonne-energie. 

Voor ÖkoFEN is de zonnecollector of verwarmingsweerstand daarom de logische aanvulling op zijn ecologisch georiënteerde productpallet.

pelletketel

Michael Loits zet in op een uitstekende klantenservice. Contacteer ons gerust voor herstellingen of onderhoud van je pelletkachel- of ketel. Wij helpen je zo snel mogelijk verder! 

Pelletkachel kopen? Benieuwd naar de pelletketel prijs?


Verwarming

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x