Over ons

Passie voor de planeet 

De klimaatverandering ligt zaakvoerder Michael Loits nauw aan het hart. Als natuurliefhebber streeft hij steeds naar het beste voor de planeet. Dat was ook de drijfveer voor zijn eigen zaak, want Michael wou esthetische kachels combineren met een ecologisch en duurzaam verhaal. Daarom trok hij de kaart van de pelletkachels, die 100% CO2-neutraal zijn. Doorheen de jaren breidde hij zijn expertise uit met pelletketels, zonnepanelen en zoutwaterbatterijen. 

“Ik ben geen wereldverbeteraar, maar bij iedere installatie heb ik het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag aan een meer klimaatneutrale wereld. Dat geeft enorm veel voldoening.”

Transparant vakmanschap

Wij staan paraat om ieder project in de ruime regio rond Leuven tot een goed einde te brengen. Van één houtpelletketel tot een compleet totaalpakket: we schakelen in functie van jouw wensen. Een plaatsbezoek spreekt voor zich: zo weten we perfect wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw installatie optimaal opbouwen. Onze sterkste troeven? Een klantgerichte service en een precieze afwerking, met oog voor het kleinste detail. 

“Mensen schenken mij hun vertrouwen om een installatie te plaatsen en ik waardeer dat enorm. Daarom doe ik mijn uiterste best om hen tegemoet te komen in mijn montage en naservice.”

De beste pelletkachel voor jouw woonst? Zonnepanelen kopen?

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x